Ole Lynggaard

I en verden full av opplevelser og kontraster, inntrykk og former skaper Charlotte Lynggaard sine smykker. I sin evige søken etter neste smykkedesign,  tolker hun former og farger, inspirasjoner og intuisjoner. Gullets mange egenskaper og muligheter åpner en verden av muligheter. Det stilles store krav når et smykke skal utrykke både det klassiske og det moderne, det tøffe og det feminine. Smykket skal være vakkert, sterkt, spennende og unikt. En lett gjenkjennelig organisk stil. Det er dette hun gang på gang forsøker og fastholde i sine designs.

De fleste smykker blir til på verkstedet i Danmark. På denne måten kan Ole og Charlotte Lynggard i tett samarbeide med de ansatte nøye følge utformingen og kontrollere kvaliteten. Hvert smykke er formgitt av hender, og hvert smykke må godkjennes før det kommer til butikkene. I tillegg utvelges edelstener med største omhu etter form og farge, så de kan leve opp til de designmessige forventninger. 

Tar man vare på smykket sitt, holder det år etter år. Takket være det tidløse design skaper det glede i generasjon etter generasjon.

www.olelynggaard.dk

Copyright © ITLøsninger 2014. All Rights Reserved.