Georg Jensen

Georg Jensen er et internasjonalt selskap med danske røtter. Georg Jensen er en eksklusiv merkevare med et produktspekter fra lekre smykker til kvalitets gaveartikler. Georg Jensens tradisjoner bygger på mer enn 100 års erfaring med et unikt designspråk, håndverk og høy kvalitet på sine produkter.

Georg Jensens produktspekter inkluderer diamant- og stensmykker, platina-, gull., og sølvsmykker, klokker, moderne og tradisjonelt bestikk i sølv og stål, og ulike gaveartikler i tradisjonellt og moderne design.

Merkenavnet Georg Jensens opprinnelse stammer fra 1904, da sølvsmeden og skulptøren Georg Jensen (1866 – 1935) startet sitt verksted i København. Hans smykker, bestikk og korpus ble en umiddelbar suksess, og raskt etterspurt over hele verden. Da Georg Jensen døde i 1935, var hans opprinnelige lille verksted i København ekspandert til et verdensomspennende selskap med butikker i Paris, London, Berlin og New York.

Håndtverkstradisjonene og kunstnerånden har fulgt selskapet videre i designspråk, håndverksarbeidet og kvaliteten på produktene (i selskapet videre)frem til i dag. og berømte og anerkjente designere har bidratt til å videreføre Georg Jensens design til der det er i dag; Nanna Ditzel, Vivianna Torun Bülow-Hübe, den svenske prins Sigvard Bernadotte, Henning Koppel and Johan Rohde.

www.georgjensen.com

Copyright © ITLøsninger 2014. All Rights Reserved.