Gellner

Perler, er et naturprodukt som har fulgt menneskene opp gjennom historien. Perler er sjeldne, og en av naturens pussigheter. Noe som oppstår når østersen forsvarer seg mot sin inntrenger ved å gjøre dem om til en vakker og unik perle. Historisk ble perler i noen kulturer betraktet som en gave fra gudene, eller brukt som pengeinstrument. I dag er perlene gjerne et statussymbol eller et tegn på kjærlighet.

I den moderne tid kultiveres og dyrkes perlene. Hver eneste kultiverte perle er et unikt eksemplar, og det krever lang erfaring og høy ekspertise for å kunne vurdere dens kvalitet og verdi. Familien Gellners lange erfaring, opparbeidete kompetanse og lange relasjoner, sikrer dem tilgang til unike og eksklusive perler i beste kvalitet fra anerkjente perlefarmer. Smykkeprodusenten Gellner ble grunnlagt i 1967 av Heinz Gellner og hans norske kone Tove Gellner. I dag er det andre generasjon med Jørg Gellner og hans søstre Eveline og Birgit, som driver bedriften. Selskapet har vokst til 50 ansatte og er representert over hele verden.

”The Spirit of Pearls”

The Spirit of Pearls er forbindelsen mellom lidenskapen til kulturperler, følelsen for design og ansvaret for medarbeiderne. Filosofien er ærlighet, fairness og kvalitet i samarbeidet med gullsmed-detaljister Gellner står for fascinasjonen av naturlig skjønnhet og utstråling til den som bærer Gellner- The Spirit of Pearls-.

www.gellner.com

Copyright © ITLøsninger 2014. All Rights Reserved.